Valparna tre veckor.

Valparna har nu hunnit bli tre veckor och allt går jättebra med dom. Lägger ut ett par bilder på dom så ni ser hur dom ser ut.
image72

   
Klicka på bilderna så blir dom stora.




Länka till bordercollie.se

Lägger ut en logo som går till min hemsida bordercollie.se
Har ni lust att länka till min sida och lägger ut denna logo på er hemsida så får ni en pipa som ersättning. Skicka bara ett mail på vilken hemsida ni har lagt logon så skickar jag er en pipa. Jag vill helst att ni lägger den på er första sida, indexsidan.

image71
Spara denna bild till er dator.




Slip i valplådan

Lägger ut ett par bilder på Slip och hennes valpar. Dom blir två veckor nu på Lördag, alla ser fina och välmående ut. Teckningen på dom tycker jag är bra, mycket svart och inte så mycket vitt. Alla är inte sålda, så intresserade kan kontakta mig för mer information.
image69

image68

image70



"Slip har valpat"

Nu på morgonen valpade SLIP, det blev två tikar och fyra hanar. Som jag skrivit tidigare så är det min nya hanhund TIM som är far till valparna. Ska bli intressant att se vad det blir av den kombinationen. Lägger ut en bild på förra kullen Slip hade med Nisses Albin år 2007. Intresserad av valp efter denna kombination, ring i så fall mig för mer information. 0612-502 62, mobil 070-348 07 53.
image66

Jag har varit nere i Småland under min julledighet, då passade jag förståss på och hälsade på Karin Söderberg för att se hur det går för henne med träningen av Trixie som jag har på träning hos henne. Hon var ju ganska rå och otränad när hon fick den, men nu har hon tänt till ganska ordentligt så hon är nu klar för att börja tränas ordentligt. Karin ska ha henne en månad till sen ska hon tillbaka till mig.
Fick en sommarbild på min mail från Anders Berginger. Den tror jag är tagen i sommar uppe i Norrbotten när vi var där och tävlade. Man längtar till sommaren när man ser bilden.
image67



RSS 2.0