Dagens øvningar i Verdal-Norge

Hær har det trænats hund hela dagen, toppenvæder och fina førhållanden har gjort dagen vældigt trevlig. Mikaela Bjurling, Morten Eriksen, Olav och jag ær det som kørt hårt denna fina påskdag. Morten har prøvat sin nya hund som han køpt från Sverige, den heter Basker. Den ser vældigt fin ut, den kommer sækert Morten att få mycket roligt med i framtiden. Olavs nya Bill ser också fin ut. Todd och Tibb som Mikaela trænade gick också bra, trots vintervilan. Mina hundar Roy ochTim fungerar hyffsat med tanke på deras långa vila denna vinter. I morgon åker jag hem till vardagen igen och då ær det bara att køra på før fullt med hundarna på hemmaplan så att de ær redo till årets tævlingar.

image93
Roy i delningstræning. Det ær ett moment som børjar fungera mycket bra.
Han kommer sækert att bli bra i delning och sorteringsringen.


Olav Tillers nya Bill.

Olav har en ny hund som heter Bil som ær efter M.Bjurlings Meg och Nisses Pepsi. Den ær kullbror till min Tim och Mikaelas Tibb.
image92
Olav Tiller:s BILL 03902/06



Valpar till salu hos Olav Tiller.

Olav:s tik Fly har valpar och det finns fortfarande några hanar kvar. Fly ær efter Jon Sands Slip och Moss. Far till valparna ær Torfinn Sivertsen:s Emanuel som ær efter Olavs Bill.
image91
FLY Norsk nr 08136/02

image89
Fem hanar, två tikar.

image90
FLY med valpar.



På træning i Norge.

Ær i Norge før att fira Påsk och starta upp træningen av mina hundar infør sæsongen 2008. Ær på besøk hos Olav Tiller. Ganska bra førhållanden med lite snø och fint væder. Hundarna går ganska bra, men det återstår mycket træning innan dom ær klara før tævling. Trænar Roy och min nya Tim. Tim har inte visselkommandon så det ær mest grundtræning før han som gæller. Lægger ut några bilder hærifrån. Glad Påsk på er alla.
image84
Jag och Roy.

image85
Jag och Tim, Roy.

image86
Tim trøtt.

image87
Træningsåkern hos Olav Tiller.

image88
Vy øver landskapet.




Valparna har fått nya hem, utom en TIK-valp.

Nu har valparna farit till sina nya ägare. Allt har gått bra med dom under valpperioden, pigga och alerta valpar.

Fick dock ett återbud i sista sekunden på den ena tikvalpen, den som synns på bilden under denna text. Fin tikvalp som jag måste hitta en köpare till. Är det någon som är intresserad ringer ni mig på tel 070-202 25 93.

image80
TIKVALP TILL SALU.



RSS 2.0